please wait, site is loading

Blog

Toimiston siirtoa

Posted on: 31.3.2016 by Henri | No Comments
Toimiston siirtoa

Toimiston siirtoa

Olen tässä kuussa pari kertaa siirtänyt työpisteen tunturin juurelle, Ylläkselle. Hiihtoloman aikaan taiteiltiin Savolaisen Markon kirjan deadlinen kanssa. Pääsiäisenä ehdin jo ulkoilemaankin. Kyllä se vain silmä lepää noissa maisemissa ja tätä toimiston siirtoa aion harrastaa useamminkin, kunhan vain aikataulut antavat periksi.

Kiireinen talvi alkaa olla takana päin ja laakereilla en ole ehtinyt lepäämään. Mukavia työkeikkoja takana ja tulossa! On ollut mm. henkilöstön valokuvausta, yrityksen 30v juhlia, ruokakuvausta, lehtikuvausta, luontokuvausta, kiinteistökuvausta, mielenkiintoisia projekteja studiossa, personal trainereille markkinointimateriaalin tuottamista ja istuttu hääpalavereissa tutustumassa kesän 2017 morsiamiin ja sulhasiin. Nyt varataan muuten kesälauantaita ihan sikakovalla tahdilla. Which is NICE! Tulevana kesänä häitä kuvataan Kuusamosta Helsinkiin asti. Mahtuu kesään muutakin kuin hääkuvauksia, mm. erään yrityksen kolmepäiväiset henkilöstöpäivät/kesäjuhlat, joita odotan mielenkiinnolla.

Sivuja en ole ehtinyt päivittää niin paljoa kuin olisin halunnut, mutta yritän saada nämäkin ajan tasalle.

Lapin jylhät maisemat ovat erinomaisia paikkoja virkistää muistia panoraamojen osalta.

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Open

Henri Luoma | henri[at]hlp.fi | +358 40 5930 582