please wait, site is loading

Info

Henri Luoma


Olen oululainen valokuvaaja, jonka työalueena toimii koko Suomi, tarvittaessa lähden myös ulkomaille. Kipinä valokuvaamiseen iski reilu 15 vuotta sitten kun sain ensimmäisen digipokkarin lainaan. Sen jälkeen on paljon tapahtunut ja rakkaasta harrastuksesta on muotoutunut ajan saatossa myös ammatti. Tarvitsitpa valokuvaajaa yrityksen markkinointi- tai mainosmateriaalin tuottamiseen, tapahtumiin, häihin tai hautajaisiin, monipuolinen ja ammattitaitoinen valokuvaaja (VAT) ja timelapse spesialisti palveluksessanne! Käytössäni on vuokrastudio, mutta tila ei sido kuvaamista. Studio voidaan toteuttaa esimerkiksi asiakkaan tiloihin, myös paikkoihin jossa sähköä ei ole saatavilla.


Asiakkaita


Intranze Media Oy

Miltton

Rokua Health&Spa

Fortum


Oulun Kärpät

Coronaria

Radisson

Appelberg


Rokua Geopark

J. Ala-Ahon hautaustoimisto

Stora Enso Metsä

Nuotek Oy


ODL

Rakennusliike LAPTI

OSAO

Rakennuspalvelu Kokko Oy


Pirkka

A-lehdet Dialogi Oy

Huoneistokeskus Oy

Oulun Pyrintö


Nelonen

Oulun Mediterapia Oy

Uniresta Oy

Business Kitchen


Hengitysliitto

K-Market

Kutonen

SingOn


CaddieOn

Kemppi

Oulun Maa- ja Vesirakennus Oy


 


KARRI KOSKINEN (ERIKOISASIANTUNTIJA), FINGRID Oyj

 

Tilasimme Henriltä valokuvat Fingridin työturvallisuusjulkaisuun ‘turvallisilla linjoilla’. Henri toimitti lehteä varten sarjan laadukkaita kuvia, joita voimme käyttää muihinkin tarkoituksiin. Sujuva yhteistyö, hienot kuvat ja nopea palvelu tekivät hyvän vaikutuksen.

 

KAISA MIKKELÄ, TALENOM

 

Henri tuli kuvaamaan toimistollemme rekrytointisivuston uudistamista varten. Henrin kanssa oli helppoa suunnitella kuvauspaikat ja kuvaus hoidettiin ammattimaisesti ja tehokkaasti. Kuvien laatu ja fiilis on hyvä!

 

HELI KAIKKONEN, ROKUA-KONSERNIN JOHTAJA

 

Henri on rautainen ammattilainen, joka kuuntelee riittävästi asiakasta, mutta uskaltaa tuoda rohkeasti esille omaan osaamiseensa liittyvän näkemyksenkin. Henrin kädenjälki on persoonallinen, hän on luotettava yhteistyökumppani ja toimitusvarmuus on taattu.

 

VIRPI PIETARINEN, ODL

 

ODL:lla oli ajankohtaista uudistaa kuvamaailmaansa, Henri toimi uudistuksen kuvaajana. Hänen työnsä jälki näkyy ODL:n esitteistä nettisivuihin. Kuvamateriaali on ammattimaisesti otettu ja työnjälki hyvää.

 

SUVI & JERRY, HÄÄVALOKUVAUS

 

Menimme 30.7.2016 Kuusamossa naimisiin ja valitsimme Henrin kuvaamaan häitämme. Henri oli häissä kirjaimellisesti näkymätön, mutta silti aina oikeaan aikaan läsnä. Hän oli olemukseltaan hyvin lempeä ja ystävällinen ja itse potrettikuvaukset sujuivat rennoissa tunnelmissa. Häämme olivat hyvin tunteikkaat ja se näkyy selkeästi kuvissa. Kuvat onnistuivat todella hyvin ja niissä näkyi ammattikuvaajan jälki. Suosittelemme ehdottomasti tuleville hääpareille Henriä,hänen upeiden kuvien avulla pääsemme elämään hääpäivän yhä uudelleen ja uudelleen. Henri oli myös hienosti huomioinut tyttäremme ja hänestä saimme kivan yksityiskohtaisia ja hauskoja kuvia, siitä iso plussa!

 

NINA & MIKA, HÄÄKUVAUS

 

Henri kuvasi hääpotrettimme ja vihkimisemme heinäkuussa 2015. Olemme todella tyytyväisiä tärkeän päivämme kuviin, valtavat kiitokset vielä! Henrillä oli kivoja ideoita kuvauspaikkojen suhteen ja kuvista tuli upeita, monipuolisia ja juuri meidän tyylisiä! Ihanaa palata kuvien kautta päivän tunnelmiin ja ainutlaatuisiin hetkiin, jotka Henri sai hienosti ikuistettua! Lämpimästi suosittelemme Henri Luomaa valokuvaajaksi kokemuksemme perusteella.

 

EMMA & SAMPO, HÄÄVALOKUVAUS

 

Pari kuukautta häidemme jälkeen olemme saaneet elää päiväämme uudelleen ja uudellen, kiitos Henrin upeiden kuvien! Syksyisen lauantain tunnelma välittyy kuvista juuri sellaisena, kuin me ja juhlijat sen koimme: iloisena ja lämminhenkisenä. Henrin työskentely on hyvin miellyttävää, tästä saimme kuulla kiitosta myös vieraiden parista. Voimme lämpimästi suositella Henriä ikuistamaan juhlanne!

 

KATRIINA MIKKONEN, PALVELUPÄÄLLIKKÖ, CORONARIA

 

Koko Coronarian uusi kuvamaailma on Henrin linssisilmän tuotosta. Henri onnistui saamaan coronarialaisista erittäin luontevia kuvia. Käytämme kaikissa mainoskuvissa omaa henkilökuntaamme malleina. Henrin ammattilaisuus näkyy myös hoivapalvelun yksiköiden sekä Touhulan päiväkotien ulko- ja sisäkuvissa. Todellinen ekspertti!

 

JAANA & THORSTEN, HÄÄVALOKUVAUS

 

Kiitos upeista valokuvista, jotka otit häissämme! Ne ikuistivat unohtumattoman ja meille tärkeän päivän. Suosittelemme sinua kuvaajaksi kaikille millaiseen tilaisuuteen hyvänsä!

 

HENNA & TANELI, HÄÄVALOKUVAUS

 

Kiitämme mahtavaa ja rennolla otteella työnsä tekevää kuvaajaa hääpäivämme ikuistamisesta! Kovasti kiitelty kuvaaja myös vieraidemme puolesta, Henri sai hyvin niin vanhemmat kuin lapsetkin viihtymään kameran edessä. Suosittelemme lämpimästi!

 

TEEMU HOSTIKKA, NTRNZ media Oy

 

Henri on hyvä jätkä!

 

Open

Henri Luoma | henri[at]hlp.fi | +358 40 5930 582