please wait, site is loading

Blog

Tanssiryhmä Magenta

Posted on: 19.10.2012 by Henri | No Comments

Sain pari kuukautta sitten pyynnön lähteä kuvaamaan Oulun voimisteluseuran, tarkemmin tanssiryhmä Magentan, mainoskuvia syysmiljööhön. Kahdelletoista henkilölle sopivat aikataulut saimme sopimaan muutaman yrityskerran jälkeen.

Kuvauspaikaksi valikoitui Tervatoppilan saunamaailma. Koko päivän jatkunut sade ja vielä kotoa lähtiessä alkanut kaatosade meinasi aiheuttaa harmaita hiuksia, mutta paikan päälle päästessäni sade loppui ja ilta-aurinko tuli pilvien takaa esiin. Syksyn väriloisto oli lopuillaan, joten kuvausajankohta osui nappiin!

Tanssiryhmä MagentaTanssiryhmä Magenta

Tanssiryhmä Magenta

Tanssiryhmä Magenta

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Open

Henri Luoma | henri[at]hlp.fi | +358 40 5930 582