please wait, site is loading

Blog

Rokua Geopark Challenge 2012

Posted on: 19.7.2012 by Henri | No Comments

Vajaa vuorokausi ja starttaa sarjassaan toinen Rokua Geopark Challenge. Kisassa on kaksi sarjaa; Xtreme (24h) ja Adventure (6h). Viime vuoden tapaan olen Neloselle tekemässä timelapseja 24h kisasta. Viime vuonna valvomista kertyi ~40 tuntia ja kävivätpä Pelson vankilan vartijatkin tivaamassa, että millä asioilla oikeen autossa kyttäilen keskellä yötä.

Tänä vuonna kisasta tulee kova ja maisemat reitin varrella huikeita. Parempi olla paljastamatta tässä vaiheessa enempää kisan kulusta. Sen verran voin sanoa, että onneksi on perhokalastus ajoilta neopren haalarit tallessa. Yritän Instagrammilla päivitellä tuohon oikeaan laitaan kuvia omasta meiningistä kisan aikana. Kisaa voi seurata reaaliaikaisena GPSseuranta.netistä.

Olin eilen tarkistamassa kuvauspaikkoja Vaalassa ja Manamansalossa myöhään yöhön ja jos yhtään osuu kelit kohdalleen, niin kovaa matskua tulossa. Alla kuvia eilisillan auringonlaskusta.

Rokua Geopark Challenge 2012

Rokua Geopark Challenge 2012

Rokua Geopark Challenge 2012

Rokua Geopark Challenge 2012

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Open

Henri Luoma | henri[at]hlp.fi | +358 40 5930 582