please wait, site is loading

Blog

PocketWizard: MAKE IT POSSIBLE™

Posted on: 6.6.2012 by Henri | No Comments

Osallistuin viime vuoden lopulla yhteen radiolähettimiä valmistavan PocketWizardin kuvakilpailuun. Kilpailussa piti käyttää vähintään yhtä kamerasta irti olevaa salamaa ja jotain PocketWizardin tuotteista, joka mahdollisti kuvan oton. Tässä tapauksessa käytin MultiMAX radiolähetintä, joka laukaisee salaman langattomasti.

Kilpailuun osallistuin kuvalla Äkäslompolosta, tarkemmin Varkaankurun laavulta. Tiesin siellä kuukkeleita majailevan ja halusin kokeilla miten saan niiden liikkeen pysäytettyä salaman avulla. Kuukkeleita on syötetty sen verran, että tulevat kädestä syömään. Mukaan reppuun lähti eväiden lisäksi 5D Mark II, 85mm ja juuri hankittu Elinchromin Ranger Quadra.

Ilma oli erittäin sumuinen ja vettä tihkutti, eikä nuotion savukaan tilannetta helpottanut. Ei siis mikään paras sää salaman käyttöön. Mutta kun kerran oli kovalla vaivalla raahattu kamppeet ylös tunturiin, niin en voinut jättää tilaisuutta käyttämättä. Onneksi näin.

Itse kilpailussa sijoituin neljän sadan osallistujan joukosta kymmenen parhaan joukkoon ja mikä hienointa, kaksi suomalaista top 10:ssä.

Kilpailun top 10 ja kaikki kilpailukuvat.

Sumuisten vuorten kuukkeli

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Open

Henri Luoma | henri[at]hlp.fi | +358 40 5930 582